Akadálymentesített oldal
Főoldal
« vissza

Baksa, valamint Tengeri és Téseny Községek pályázati felhívásai a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatási tevékenység elvégzésére


    Baksa Község Önkormányzata, Tengeri Község Önkormányzata, valamint Téseny Község Önkormányzata a vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvénynek, valamint a 455/2013. (XI.29.) Kormányrendelet rendelkezéseit figyelembe véve pályázatot hirdet a település teljes közigazgatási területén található ingatlanokon létesített közműpótló műtárgyakban összegyűjtött háztartási szennyvíz kezelése és ártalmatlanítása céljából történő, igény szerinti gyakoriságú elszállítására, ártalommentes elhelyezésére.

A pályázati felhívások és a kapcsolódó közszolgáltatási szerződések tervezetei a http://www.baksa.hu/dokumentumtar oldalon a Hirdetmények cím alatt érhetőek el.

Amennyiben a pályázó több, vagy mindhárom Önkormányzat tekintetében kíván pályázni, a benyújtandó igazolásokat és nyilatkozatokat - a felolvasó lap kivételével, melyet kérünk minden Önkormányzatra külön kitölteni - egy példányban is elegendő csatolnia.


« vissza

Baksa Község Önkormányzata
7834 Baksa, Petőfi u. 5.
Tel.: 72/211-630
baksakozseg@gmail.com
Magyar Falu Program
A honlap fejlesztője és tárhelyszolgáltatója:
EUNet 2000 Nonprofit Kft.
7632 Pécs, Megyeri út 72.
Telefon: 72/525-688
ugyintezes@eunet2000.hu